08.03.2010

Installeret på Middelfart

Kl 11 blev jeg indlagt på Middelfart sygehus og nu har jeg fået taget blodprøver og diverse.
Her er koldt og afgjort ikke de samme forhold som der var på privat hospitalet i Odense. Jeg ligger på en 4 sengs stue med toilet på gangen, punkterede ruder,  men personalet er flinke og venlige, og da jeg alt andet lige går ind for gode velfungerende offentlige sygehuse, skal jeg skam ikke klage over bagateller som den ydre beskaffenhed.

Ved 2 tiden talte jeg med operatøren.
Jeg skal ikke opereres på Middelfart sygehus alligevel, men på Vejle. Jeg bliver derfor hentet i morgen af Falck og kørt til Vejle. Jeg skal være klar kl. 5.45, så jeg skal tidligt op!
Han har besluttet at jeg skal have lavet en 360 grader dese operation, dvs først går de ind bagfra og sætter skruer og stænger i, derefter går de ind på forsiden og sætteren klods i, i stedet for diskus. De laver dog det hele via ryggen, så de åbner ikke maven.
Operatøren advarede mig om at jeg skulle være forberedt på at jeg vil få smerter jeg ikke havde forestillet mig fandtes.  Meeeen nu har jeg trods alt født 4 børn så det kan godt være jeg ved de findes, men bare har glemt det... Tænker jeg.
Anders er lige kørt hjem ad. Der sker alligevel ikke mere i dag og jeg er rolig og afklaret, så jeg har ikke noget voldsomt behov for at blive holdt i hånden eller aet på håret.
Efter operationen i morgen, bliver jeg kørt tilbage til Middelfart med Falck.Det bliver sikkert en rædsom tur, hvis jeg har de værste smerter jeg kan forestille mig og skal ligge på en af Falcks hårde bårer og bumle rundt, men det kan vel næsten ikke blive værre når man er der hvor det ER det værste man kan forestille sig.
Jeg har fået udleveret støttestrømper og er ellers selvkørende til i morgen.
Maden står i dagligstuen for enden af gangen, så der tager man bare hvad man vil have. Anders tryllede et par  Pepsi Max frem, og mit internet virker glimrende så nu er der vist ikke ret meget mere jeg kan ønske mig.

8 kommentarer:

 1. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i morgen og vil krydse for at det ikke bliver alt for slemt. Men hvis du forestiller dig det værste kan det kun blive bedre. Knus Fra Mona (Caramia)

  SvarSlet
 2. Jeg læste godt på Face, at du skulle opereres i Vejle. Men hvorfor? Det lyder mærkeligt..frem og tilbage..
  Jeg er sikker på at du blir dopet rigtig godt, så den tur der tilbage til Middelfart, tror jeg ikke du skal spekulere så meget på mht smerter.
  (Jeg tror helt sikkert du får smerter, det er også derfor de siger det, og det syns jeg er godt, så du ikke tror at den er helt gal, fordi det gør ondt)-jeg ved ikke om du ved, hvad jeg mener. Men tænk om de sagde, det ikke var noget, og at det slet ikke gjorde ondt. Det ville være forkert. Sådan havde jeg det mht fødsler. Jeg vil hellere være forberedt på at det gør ondt, og så meget realist, bilder jeg mig selv ind, at vide at du også er.
  Jeg forstår ikke lige, hvordan de kan operere forfra, men gennem ryggen..?
  Jeg vil klart læse med her...håber at du får nogen til at opdatere i morgen senere, vi vil gerne vide hvordan det går dig.
  Kram..Linda

  SvarSlet
 3. Jeg tjekkede lige på nettet, sjovt, den sektoransvarlige overlæge på rygcenteret i Vejle, hvor du skal opereres, er ham der undersøgte mig i Esbjerg i sommers..Carsten Ernst..-de skøjter rundt de læger der..hilsen linda

  SvarSlet
 4. Hej Cille

  Rigtig meget held og lykke med operationen i morgen.Med hensyn til smerter på køreturen er jeg sikker på at du får dækket godt ind af smetestillende medicin inden turen og falck kører garenteret ekstra stille på sådan en tur.
  Hilsen Karin

  SvarSlet
 5. Hej Cille.
  Tænker på dig imorgen.
  Knus Fru Møller.

  SvarSlet
 6. Du kan være helt sikker på, du konstant er i mine tanker imorgen, Cille.
  Jeg ved, operationen er det bedste for dig - alligevel hader jeg det.
  Jeg er helt sikker på, du får et godt resultat, og at du nok skal klare den igennem. Du er sej, Cille, ligesom din familie...
  Vester

  SvarSlet
 7. Mange tanker og håb omalt det bedste for dig Cille, Knus fra Bettina

  SvarSlet
 8. Hej Cille.

  Du vil være i mine tanker i morgen. Held og lykke med operationen.

  Mange knus og kram fra Vivi(vibber)

  SvarSlet